diensten, producten, website, makelaarswebsite, klantreis, koopwoning, huurwoning, nieuwbouw, salesfunnel, vastgoedwebsite, online, digitaal, makelaar, vastgoed, ontwikkelaar, projectontwikkelaar, positioneren, huizen, aanbod, leads, marketingautomation, hosting, vastgoedcommunicatie

Hosting, Support & Onderhoud

Waarom hosten bij BlueBrickMedia?


  • Als Byte/Antagonist reseller leveren wij hosting op snelle en betrouwbare servers in Nederland.

  • Geen zorgen over de techniek rondom jullie website (en domeinen).
  • Eén aanspreekpunt bij vragen of problemen voor zowel de website(s) als de hosting. Service en onderhoud, updates en backups.

Het internet is voortdurend in beweging. Om de continuïteit van de website te kunnen garanderen moet deze technisch up-to-date worden gehouden. Zo verschijnen er bijvoorbeeld regelmatig nieuwe versies van internetbrowsers (zoals Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari). Helaas kan niemand garanderen dat een website in een nieuwe browser helemaal goed wordt weergegeven. Ook komen er regelmatig beveiligingsupdates uit van het CMS en de hosting server. Voor de stabiliteit en veiligheid is het belangrijk dat deze snel worden geïnstalleerd. BlueBrickMedia houdt de vinger aan de pols op het gebied van de laatste ontwikkelingen en past binnen het service- en onderhoudsabonnement jouw website aan.

*Let op! Hosting via Blue Brick Media is alleen mogelijk wanneer de website door ons is gerealiseerd.

V.a. € 10,- p.m.

Contact

Little League

€ 10p/m
  • Alleen hosting (eventueel incl. domeinregistratie)

Minor League

€ 16p/m
  • Hosting, periodieke back-ups

Major League

€ 46p/m
  • Hosting, back-ups, service & onderhoud