Skip to main content
0

Wat we zien

Wij zien een voortdurend veranderende vastgoedwereld waarin service, data en (online)techniek een sleutelpositie innemen en vastgoedprofessionals een andere rol zullen krijgen. Bestaande business- en verdienmodellen gaan hierdoor op de te schop. De vastgoedbranche moet zichzelf herontdekken. De vastgoedprofessional van de toekomst richt zich niet puur op transacties. De focus verschuift naar duurzame relaties en full-service dienstverlening. Een goed doordachte merkpositionering, een sterke visuele identiteit en de juiste (online)marketing en communicatie tools worden daardoor nog belangrijker voor vastgoedprofessional om ook in de toekomst continu relevant te zijn en te blijven.

Onze missie
Wij beschouwen het als onze missie om next level marketingcommunicatie oplossingen voor vastgoedprofessionals te leveren. Waardoor ze altijd voorop kunnen lopen en snel kunnen meebewegen in de sterk veranderende vastgoedbranche.

12

specialisten

1700+

projecten & opdrachten

10jr

ervaring

Hoe het is begonnen

Onze reis begon in 2013 binnen een veelzijdig marketing- en designbureau. Onze specialisatie? Het vervullen van de unieke marketing- en designbehoeften in de vastgoedsector, geïnspireerd en begonnen door onze samenwerking van destijds met de oud-eigenaar van EyeMove, een vooraanstaande automatiseerder softwareleverancier voor de vastgoedbranche.

Wat begon als het creëren van responsieve websites voor makelaars, evolueerde al snel tot diepgaande strategische brainstormsessies en herpositioneringsprojecten. Deze groeiende ambitie leidde tot een keerpunt in 2015: de geboorte van BlueBrickMedia. Met een duidelijke focus en een toegewijde doelgroep, groeide ons merk uit tot een onafhankelijke entiteit in 2017, en transformeerde verder tot BlueBrickMedia B.V. in 2019.

Onze drive is onveranderd gebleven, maar onze expertise en ervaring hebben nieuwe hoogten bereikt. Bij BlueBrickMedia staat elke dag in het teken van innovatie, inspiratie en uitmuntendheid. Sluit je bij ons aan en ervaar hoe we samen de wereld van vastgoedmarketing transformeren.