Skip to main content

ABONNEMENT

Excellent Bricks

Groei komt niet aangewaaid. En dat marketing essentieel is, spreekt voor zich. Je hebt al diverse routes bewandeld: een marketingbureau ingeschakeld, een specialist in huis gehaald en zelfs nachtenlang geprobeerd de geheimen van Google Ads te ontrafelen. Echter, tot op heden zonder het gewenste succes. Dit brengt de nodige frustraties met zich mee. Wat je eigenlijk nodig hebt, is een medestander die zich actief inzet voor de expansie van jouw vastgoedonderneming, zowel strategisch als operationeel.

HET FUNDAMENT

Stap 1 - Onboarding

Jouw lancering naar ongekende hoogten! In een flits leggen we samen een fundament dat staat als een huis, een proces dat normaal gesproken misschien wel maanden in beslag neemt, realiseren we samen in een aantal dagen om direct te werken aan concrete resultaten.

Met een grondige nulmeting zetten we de eerste bouwsteen neer, gevolgd door het vaststellen van ambitieuze doelstellingen en het uittekenen van levendige Buyer Persona’s. Het is tijd om je marketing automatiseringstool om te toveren tot de motor van jouw succes, voorbereid en klaar voor actie!

  • 0-meting
  • Inzicht concurrentie
  • Opzetten/herinrichten social en advertentie accounts

AAN DE SLAG

Stap 2 - Content creatie

Wanneer je inzicht hebt in de uitdagingen en behoeften van je doelgroep(en) en de unieke waarde die jij kunt bieden helder hebt, wordt het plotseling duidelijk welke richting je content moet opgaan. Maar laten we eerlijk zijn, content marketing is geen eenvoudige taak, daarom staan we aan je zijde om je te assisteren. Bij ons krijg je content die niet alleen een connectie maakt met je doelgroep, maar je ook positioneert als een betrouwbare speler.

  • 12 blogs p/j
  • Wekelijkse Social posts
  • 1 video
  • 2 whitepapers

MAXIMALE ZICHTBAARHEID

Stap 3 - Verspreiding & promotie

Natuurlijk is het van cruciaal belang dat je boodschap de juiste mensen bereikt. We zetten je content strategisch uit in drie verschillende netwerken: je bestaande contacten, contacten van contacten, en personen die je nog gaat ontdekken. Zo vergroten we stapsgewijs de invloed binnen je doelgroep.

Creatief team van van vastgoedmarketing specialisten, designers, webdevelopers, strategen en campagnemanagers.

AAN DE SLAG

Ons team, onze creators

Wij vormen het denkvermogen en de uitvoerende kracht achter jouw marketinginspanningen. Samen met jouw Customer Success Manager evalueren we je huidige positie en stippelen we de route uit naar jouw gewenste bestemming. Elke maand richten we ons op het analyseren en optimaliseren van de strategieën. Bovendien staat er een copywriter voor je klaar die diepgaande interviews met je houdt en unieke blogs creëert. Gezamenlijk garanderen zij een gestage flow en georganiseerde aanpak in jouw online marketingactiviteiten.

ABONNEMENT

Excellent Bricks

Voor vastgoedprofessionals met een ambitie die door het dak gaat.

Prijs p/maand:
2995,-

Prijs éénmalig:
1995,-

Laten we kennismaken

Oeps! We konden je formulier niet vinden.