Vastgoed en emotie gaan hand in hand.


Een goede campagne bestaat niet zonder goede content. En dan bedoelen we content in woord en beeld. Het beeld, of beter gezegd het design, moet daarom altijd het juiste gevoel en beleving overbrengen. Alleen dan creëren we het gewenste imago. Wij kiezen daarom altijd voor een kwalitatief hoogstaand design. Herkenbaar, relevant en passend bij de gekozen identiteit.

Online vormgeving

Op internet, bijvoorbeeld via uw website, projectpagina of banner, vindt vaak het allereerste contact met uw doelgroep plaats. Uw webdesign is daarom essentieel voor de juiste eerste indruk en dus impressie en presentatie van uw bedrijf of vastgoedproject.

Na de uitwerking van het definitieve design wordt de website gebouwd. Het kiezen van passende content is de laatste stap.

Offline vormgeving

Bij de vormgeving van communicatie maken we onderscheid tussen offline- en online. Het zijn immers twee verschillende werelden. Waar we wel hetzelfde willen zeggen!
Op basis van uw bedrijfsidentiteit en huisstijl wordt daarom een passend design uitgewerkt. Een uitgebalanceerde mix tussen beeld en tekst moet de doelgroep, kopers of verkopers, prikkelen en overtuigen.

Stijl, ontwerp en realiseer!


De vertaling naar een definitief design gebeurt in deze fase. Pas als alles 100 % in orde is, gaan we over tot de activatie van de communicatie.

Strategie

Het vinden van de merkidentiteit en koers bepalen.

Concept

Het bedenken en vormen van ideeën en concepten.

Design

Het visualiseren van gekozen idee in treffend design.

Activatie

Actief en gericht communiceren van uw boodschap.