Skip to main content
0

ABONNEMENT

Best Bricks

Je beseft ongetwijfeld dat online marketing onmisbaar is. Maar de vraag blijft: waar begin je en hoe behoud je de consistentie? Het is een veelvoorkomend scenario om al vast te lopen in de planningsfase, nietwaar? Marketing strekt zich verder uit dan sporadisch iets posten op LinkedIn. Het gaat erom je doelgroep te bereiken en te mobiliseren met het juiste verhaal, op de juiste plek. Bovendien is het cruciaal om online relaties te cultiveren met huidige en toekomstige klanten. Met een team van deskundigen aan je zijde, en een vastgestelde structuur en ritme, garanderen we dat je marketinginspanningen nu eindelijk werkelijkheid worden.

HET FUNDAMENT

Stap 1 - Onboarding

Tijdens de onboardingfase nemen we de tijd om elkaar goed te leren kennen en bepalen we gezamenlijk je uiteindelijke doelstellingen – onze stip aan de horizon. Groei is alleen mogelijk met een duidelijk inzicht in je huidige positie en toekomstige ambities, vandaar de initiële 0-meting. Verder zorgen we voor het afhandelen van alle technische aspecten en stellen we een uitgebreid contentplan op voor het komende jaar.

  • 0-meting
  • Inzicht concurrentie

AAN DE SLAG

Stap 2 - Content creatie

Wanneer we inzicht hebben in de uitdagingen en behoeften van je doelgroep en duidelijk begrijpen welke waarde jij brengt, wordt de richting voor je content glashelder. Echter, content marketing is een vak apart; daarom staan we voor je klaar. We creëren content die je doelgroep echt aanspreekt en positioneren jou als dé autoriteit in je vakgebied.

  • 12 blogs p/j
  • Wekelijkse Social posts op één kanaal

MAXIMALE ZICHTBAARHEID

Stap 3 - Verspreiding & promotie

Natuurlijk is het van cruciaal belang dat je boodschap de juiste mensen bereikt. We zetten je content strategisch uit in drie verschillende netwerken: je bestaande contacten, contacten van contacten, en personen die je nog gaat ontdekken. Zo vergroten we stapsgewijs de invloed binnen je doelgroep.

  • Zoekmachine optimalisatie
Creatief team van van vastgoedmarketing specialisten, designers, webdevelopers, strategen en campagnemanagers.

AAN DE SLAG

Ons team, onze creators

Wij vormen het denkvermogen en de uitvoerende kracht achter jouw marketinginspanningen. Samen met jouw Customer Success Manager evalueren we je huidige positie en stippelen we de route uit naar jouw gewenste bestemming. Elke maand richten we ons op het analyseren en optimaliseren van de strategieën. Bovendien staat er een copywriter voor je klaar die diepgaande interviews met je houdt en unieke blogs creëert. Gezamenlijk garanderen zij een gestage flow en georganiseerde aanpak in jouw online marketingactiviteiten.

ABONNEMENT

Best Bricks

Voor vastgoedprofessionals die een naadloze en effectieve marketing willen realiseren.

Prijs p/maand:
1195,-

Prijs éénmalig:
1500,-

Laten we kennismaken

Oeps! We konden je formulier niet vinden.