Skip to main content
0

ABONNEMENT

Basic Bricks

Het klinkt je vast bekend in de oren: je neemt je voor om actief te communiceren met je doelgroep. Maar als het jaar ten einde loopt, realiseer je je dat je slechts een handvol posts hebt geplaatst. Wij kennen dat gevoel. Om continu in het vizier te blijven bij je doelgroep, is het essentieel om consistent aanwezig te zijn. Bovendien moet je content relevant zijn: richt je op de uitdagingen en problemen van je doelgroep, in plaats van puur te praten over jouw product of dienst. De reden? Mensen kiezen pas echt voor je wanneer ze erop vertrouwen dat jij de oplossing biedt die ze zoeken.

HET FUNDAMENT

Stap 1 - Onboarding

Het creëren van uitmuntende content vindt zijn oorsprong in een diepgaand begrip van je doelgroep en de Buyer Persona. Hier richten we onze energie en aandacht op. We spitsen ons toe op het ontdekken van de specifieke uitdagingen die zij ervaren, en de unieke waarde die jij in dit spectrum kunt brengen. Vervolgens schakelen we over naar de ontwikkeling van een jaarplan, gevuld met relevante thema’s en onderwerpen die naadloos aansluiten bij de behoeften en interesses van je Buyer Persona.

  • Buyer Persona(‘s) maken
  • Doelen stellen
  • Content strategie

AAN DE SLAG

Stap 2 - Content creatie

Wanneer we een grondig inzicht hebt in de uitdagingen en behoeften van je doelgroep en duidelijk begrijpt welke waarde jij kunt bieden, wordt het pad voor het creëren van relevante content kristalhelder. Echter, content marketing is geen eenvoudige opgave; vandaar dat wij hier zijn om je te ondersteunen. We produceren blogs die niet alleen een snaar raken bij je doelgroep, maar jou ook positioneren als een erkende expert in het veld.

  • 12 blogs p/j
  • 26 social posts

MAXIMALE ZICHTBAARHEID

Stap 3 - Verspreiding & promotie

Het is van cruciaal belang dat je boodschap ook daadwerkelijk de juiste mensen bereikt. Mocht je hierbij assistentie nodig hebben, overweeg dan onze ‘Best Bricks’ of ‘Excellent Bricks’ pakketten, of bespreek de mogelijkheden met je Customer Success Manager.

Creatief team van van vastgoedmarketing specialisten, designers, webdevelopers, strategen en campagnemanagers.

AAN DE SLAG

Ons team, onze creators

Wij vormen het denkvermogen en de uitvoerende kracht achter jouw marketinginspanningen. Er staat een copywriter voor je klaar die diepgaande interviews met je houdt en unieke blogs creëert. Ieder kwartaal zit je samen met je persoonlijke Succes Manager om de resultaten te bespreken. Gezamenlijk garanderen zij een gestage flow en georganiseerde aanpak in voor de minimale zichtbaarheid van jouw vastgoedonderneming.

ABONNEMENT

Basic Bricks

Voor vastgoedprofessionals die streven naar kwalitatieve content op een regelmatige basis.

Prijs p/maand:
795,-

Prijs éénmalig:
1250,-

Laten we kennismaken

Oeps! We konden je formulier niet vinden.