Doelgericht met de juiste middelenmix


De strategie is uitgestippeld, het creatief idee is een feit, toon&stijl zijn bepaald en het design staat als een huis. Kortom, de hoogste tijd om de kernboodschap met de juiste mix van marketingcommunicatiemiddelen bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. Activeren dus. Activeren betekent in dit geval: het stimuleren van interesse voor uw vastgoedproject, object of dienst.

Lancering

De uitrol van een nieuwe positionering en de oplevering van het nieuwe design zijn vaak een mooi moment om dit richting klanten en andere potentiële doelgroepen te communiceren. Wij helpen u hier graag bij. In de inmiddels herkenbare stijl werken wij promotiemateriaal uit dat u direct kunt inzetten.

Evaluatie en nazorg

Als de website ‘live’ is en/of de campagne start, monitoren en analyseren wij het bezoek en resultaat. Zo willen we graag weten waar het bezoek op de site of actiepagina vandaan komt, hoe ze de site hebben gevonden en nog belangrijker, doen de bezoekers wat wij willen dat ze doen? Door traffic en gedrag te analyseren, weten we precies hoe we de website, actiepagina of campagne verder kunnen optimaliseren. Bovendien, tot drie maanden na oplevering verhelpen we eventuele ‘bugs’ of voeren wij op basis van gebruikerservaring kleine wijzigingen uit.

Vastgoedversnellers

Als specialist in vastgoedcommunicatie hebben we een pakket Vastgoedversnellers ontwikkeld. Dit zijn producten waarmee wij uw vastgoedproject nog sterker in de markt zetten en het een flinke boost kunnen geven.
We zetten er alvast een aantal voor u op een rijtje:
• Responsive opensource vastgoedwebsite;
• Responsive opensource projectwebsite;
• Open Huizen Dag-campagnepakket;
• Interactieve kavelkaart;
• Verkoopadvies presentatiepakket.

Livegang en lancering!


Een boodschap op treffende wijze onder de aandacht brengen van de doelgroep is wat tijdens de activatiefase centraal staat. Deze fase wordt uitgevoerd op het moment dat de vertaling van de boodschap en de vormgeving in zijn geheel gerealiseerd is en ‘live’ staat.

Strategie

Het vinden van de merkidentiteit en koers bepalen.

Concept

Het bedenken en vormen van ideeën en concepten.

Design

Het visualiseren van gekozen idee in treffend design.

Activatie

Actief en gericht communiceren van uw boodschap.