U heeft een woning in de verkoop staan, maar die raakt u maar niet kwijt. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de potentiële kopers niet door de spullen in de woning heen kan kijken wanneer ze foto’s van de woning bekijken op het internet. Door de look en feel van de woning fysiek te veranderen kunnen de ervaren verkoopstylisten van Blue Brick Media de woning aantrekkelijker maken voor een zo breed mogelijk publiek. Hierdoor verkoopt u de woning snel en tegen de beste prijs.

Verkoopstyling door Blue Brick Media

Onze verkoopstylisten benadrukken de unieke elementen van het huis en maken de ruimtelijke potentie van een object zichtbaar. Bekijk hieronder één van onze projecten.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen maken wij een uitgebreide analyse van de woning en de tuin. Per ruimte zal er een plan van aanpak worden gemaakt. Hierbij zal de nadruk liggen op de positieve aspecten van de woning. We houden bij het maken van het plan rekening met doelgroep, looplijnen, zichtlijnen, lichtinval, kleur- en materiaalgebruik én functies van de ruimtes. Voor elke woning en budget hebben we creatieve en vaak verrassend eenvoudige oplossingen. Het doel is om zoveel mogelijk gebruik te maken van reeds aanwezige spullen.

Blue Brick Media Verkoopstyling zorgt voor een neutrale woningpresentatie, waardoor een grotere doelgroep hun droomwoning herkent in de woning. En zo verkoopt u sneller en beter! Dat scheelt veel geld, tijd én zorgen. Bij Blue Brick Media werken stylisten die gespecialiseerd zijn in vastgoedstyling en door de LNV (Landelijk Netwerk Vastgoedstylisten) zijn gecertificeerd. Dit betekent dat u zeker bent van kwaliteit en professionaliteit.

Sneller uw huis verkocht door dankzij verkoopstyling

Verkoopstyling is een effectief hulpmiddel om sneller te verkopen of te verhuren. De woning zal door de verkoopstyling positief opvallen tussen andere te koop staande woningen. Dat leidt tot meer bezichtigingen en dus eerder een koper. Maak nu vrijblijvend een afspraak met een van onze verkoopstylisten om elke woning snel en tegen een hoge prijs te verkopen.

Interesse gewekt?

Neem contact op met
Michael Leijte

NEEM CONTACT OP

michael@bluebrickmedia.nl | 076 887 48 29