Online positioneren: het opent deuren die anders gesloten blijven. Jouw kantoor, aanbod en vastgoedprojecten moeten direct online gevonden worden. Hoe? Met een krachtige en responsive vastgoedwebsite, opgezet vanuit de strategie en volledig ingericht op wat de (potentiële) klant van je verwacht. Jouw online presentatie, in combinatie met het kantoor automatiseringspakket, zijn voor ons het voorportaal van de ultieme klantreis. Wij zorgen ervoor dat jouw website als ‘leadgenerator’ voor je werkt, 24/7, altijd en overal.

Jouw vastgoedwebsite: voor het beste resultaat

De (potentiële) klant moet meteen aan je denken als het gaat om vastgoed. Dat is wat een goede vastgoedwebsite en een sterke online positionering moeten opleveren. Door ons gerealiseerde websites zijn altijd sterk en herkenbaar, steeds gevuld met relevante informatie, volledig responsive en zodanig opgebouwd dat de gebruiker snel zijn weg weet te vinden. Die optimale gebruikerservaring, in combinatie met de kracht van jouw boodschap, zorgt voor het beste resultaat.

Een responsive vastgoedwebsite is vandaag de dag een voorwaarde om als vastgoedprofessional succes te boeken. Zowel de woonconsument als de zakelijke markt hebben behoefte aan een krachtige website die zich aanpast aan het middel waarmee gezocht wordt. In een veranderende markt, waarin het gebruik van tablet en mobiel internet met de dag toeneemt, is deze aanpassing een absolute noodzaak.

Natuurlijk is het mogelijk om, naast de desktopversie van je website, een aparte mobiele website op te zetten. Wij adviseren in de meeste gevallen een responsive site. Waarom? Omdat je dan zeker weet dat de content niet dubbel in Google komt te staan. Zoekmachines indexeren slechts één versie van je website. Zodat een responsive website direct een positieve invloed heeft op de optimalisatie van zoekresultaten.

Wat ook van belang is: bij het ontwikkelen van iedere website zorgen wij altijd voor een naadloze integratie of aansluiting met jouw huidige kantoorautomatiseringspakket. Daarnaast houden we rekening met de belangrijkste spelregels voor zoekmachine optimalisatie(SEO). Onze ambitie: jou helpen het beste uit je vastgoedwebsite te halen.

Juiste content maakt het verschil

De sleutel voor succes bij iedere website is goede content, in woord en beeld. Samen ontwikkelen we een strategie die staat als een huis. Met een concept dat onderscheidend is en design dat meteen raakt en tot de verbeelding spreekt. In onze beleving is vastgoed eerst en vooral emotie, verleiden, en gaat het om het raken van de juiste snaar.

Sfeerbeelden met de juiste look & feel. In onze visie zijn dat de prikkels die meteen de aandacht van de bezoeker vangen en vasthouden. Zodat jouw woningen, objecten of vastgoedprojecten direct opvallen en een positief gevoel geven. Krachtige beelden, ondersteunt met relevante en wervende informatie waar de (potentiële) klant behoefte aan heeft. Onze missie: zorgen dat de boodschap heel gericht bij de doelgroep binnenkomt, prikkelt en verleidt.

Iedereen is ons Content Team heeft hetzelfde voor ogen: creativiteit omzetten in instrumenten die werken, met de juiste mix van informatie en emotie. Ons netwerk van professionele fotografen, cameramensen en tekstschrijvers staan garant voor content die het verschil maakt. Ook verzorgen wij 3D visualisaties, interactieve kavelkaarten en verkoopstyling.

Wat Blue Brick Media voor je kan betekenen

o Wij adviseren je graag over de opzet, de inrichting en het gebruik van een krachtige en responsive website.
o Wij ontwerpen en bouwen jouw vastgoedwebsites.
o Wij zorgen, op jouw verzoek, voor het creëren en invoeren van de juiste content.
o Wij zorgen voor een koppeling of integratie met je kantoor-automatiseringspakket.
o Wij nemen graag de zorg voor jouw website over, van hosting en service tot onderhoud.