Redres is opgericht in 2003 en is uitgegroeid tot de grootste erfgoedexpert van Nederland. Hier is in 2015 een tweede label bijgekomen: Netherlands Sotheby's International Realty. Vanuit beide merken werkt het team voor opdrachtgevers in bezit van bijzonder vastgoed met als doel een optimale opbrengstwaarde te genereren.Corporate brochure

Voor Redres | Sotheby's zijn we aan de slag gegaan met een responsive webdesign op basis van de Redres huisstijl en binnen de richtlijnen van Sotheby’s International Realty. Een responsive website met extra aandacht voor de presentatie van het bijzonder erfgoed en het zoeken op basis van specifieke ‘erf- en vastgoed- stijlen’ zoals: Industrieel erfgoed, Vintage vastgoed, Religieus erfgoed.

We hebben binnen dit webdesign optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden die worden geboden door onderliggende kantoor automatiseringspakket en CMS: EyeMove.

Templates voor Yisual woningbrochure en nieuwsbrieven

Geheel in leen met de website hebben we een nieuwsbrief template vormgegeven, geschikt voor het CRM pakket van Redres.
En om de automatiseringsmogelijkheden ook voor offline doeleinde optimaal te benutten hebben we de we het bestaande ontwerp van de Redres woonbrochure template omgezet naar een Yisual woonbrochure variant.