Ooms is een van de 13 partners van Dynamis. Al sinds 1927 zijn ze actief in de regio Rotterdam. Eerst één vestiging in Rotterdam, nu acht verdeeld over de gehele regio. Ooms was in 2016 van de grootste tien spelers uit de makelaars Top 100 de partij met de grootste nieuwbouwportefeuille.

Greetings from HOME by OOMS

Voor Ooms Rotterdam zijn we aan de slag gegaan met het logo en het verpakkingsdesign voor de eigen Ooms home fragrance. Onze belangrijkste rol was het het vertalen van het creatieve concept-idee 'Homes by Ooms' van het Ooms marketingteam naar een herkenbare look & feel binnen de bestaande huisstijl-richtlijnen. In de conceptfase hebben we samen met het marketingteam gewerkt aan het aanscherpen van de naamgeving. Dit heeft geresulteerd in de uiteindelijke naam 'Home by Ooms'. Daarnaast hebben we de ideeën van Ooms voor de eerste communicatie uiting, een geurende vierkante greeting card, vertaald naar een concreet design.

In de media

“Materialiseer uw band met de klant met een voorwerp dat uw kantoor symboliseert. Hebben uw klanten het gewilde voorwerp twintig seconden vast, dan willen ze het niet meer kwijt en de associatie is gelegd…Op die manier wordt uw dienst een gewild product, gevoed door liefde en gevoel. Een goed voorbeeld in de makelaardij is de geur Home by Ooms. Zie: ooms.com/home-by-ooms.”
Vastgoed Magazine 2017