enschede@snelderzijlstra.nl

Hendriks Makelaardij maakt onderdeel uit van de Hoekstra en Van Eck Groep: de grootste NVM woningmakelaar in het land. Hendriks Makelaardij is een gevestigde naam die samen met Hoekstra en Van Eck bijna 50 jaar (sinds 1967) ervaring heeft.


Online woonbeleving

Voor Hendriks en Hoekstra & Van Eck gingen we aan de slag met het conceptontwerp voor een nieuwe website. Een visueel krachtig, responsive webdesign volledig gericht op woonbeleving. Waarbij we gebruik maken van "het zoeken op woonstijlen" om een nog bredere doelgroep aan te spreken. Met op de woning afgestemde kleurstellingen voor iedere afzonderlijke woningdetailpagina. De regionale makelaars centraal als 'lokale helden'.

24/7 Makelaar in je binnenzak

Naast het concept webdesign kregen wij van Hendriks de vraag om een webdesign te ontwikkelen voor het tonen van het woningaanbod en het digitaal klantdossier op een mobiele telefoon. Ons antwoord op deze vraag is het concept en design voor de 24/7 HVE App waarmee verkopers altijd en overal toegang hebben tot hun persoonlijk klantdossier en alle ontwikkelingen in het verkooptraject op de voet kunnen volgen.