Goede kantoorautomatisering, onmisbaar voor iedere makelaar. Het NVM-uitwisselingssysteem TIARA is de ‘digitale brug’ tussen NVM-leden en partijen zoals Funda. Als vastgoedondernemer heb je een kantoorautomatiseringspakket nodig om te kunnen koppelen met TIARA.
Het mogelijk om te kiezen tussen een aantal door de NVM gecertificeerde partijen. Dankzij de kennis en ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen we onze opensource website oplossingen perfect koppelen met het kantoorautomatiseringspakket van jouw keus. Als vastgoedondernemer regel je zelf de overeenkomst met de automatiseerder.

Kantoorautomatisering, deze partijenzijn  NVM gecertificeerd
Hieronder zie je een overzicht van de pakketen van de in totaal 7 leveranciers (voor algemeen gebruik door NVM-vestigingen) die op dit moment gecertificeerd zijn voor de nieuwste versie (1.4) uitwisseling met TIARA-Wonen. De kantoorautomatisering voor BOG-Makelaars kan ook met de onderstaande partijen worden geregeld. Het gaat dan om de uitwisseling met TIARA-Business. De nieuwste versie: 1.3.

Kantoorautomatisering A&LV, deze partijen zijn NVM gecertificeerd
Op dit moment zijn de parketten van 23 leveranciers gecertificeerd voor de uitwisseling met TIARA- A&LV. Nieuwste versie: 2.1