Het visuele aspect is een belangrijk element bij het verkopen van een woning ofbedrijfspand. Uit onderzoek blijkt dat de eerste indruk van een object voor 75% van de mensen bepaalt of ze het pand willen kopen. Door een 3D model van de woning of bedrijfspand te laten maken kunt u de potentie van ieder object laten zien. Het is hierdoor mogelijk om het effect van verbouwingen te laten zien en het helpt de potentiële kopers door de spullen in het pand heen te kijken.

3D visualisatie door Blue Brick Media

Een 3D visualisatie wordt bij Blue Brick Media gemaakt door grafische stylisten met een bouwkundige achtergrond. Zij weten als geen ander wat u nodig heeft om een object op een aantrekkelijke wijze te presenteren. Wij nemen ruim de tijd om duidelijk in kaart te brengen wat uw wensen zijn en daar het ontwerp op aan te passen. Op die manier raakt de artist impression de juiste snaar bij de gewenste doelgroep. Bovendien zijn onze stylisten aangesloten bij het LNV (Landelijk Netwerk Verkoopstylisten). Dit betekent dat u met echte vakmensen in zee gaat die op creatieve wijze uw verkoopcijfers een stimulans geven.

Meer huizen verkoop door een compleet dienstenpakket

Voor een goed verkoopresultaat is een 3D visualisatie een goede stap vooruit, maar voor het beste resultaat raden wij u aan om alle middelen te gebruiken die ingezet kunnen worden om een huis te visualiseren en te presenteren. Behalve het maken van een artist impression kunt u daarbij ook denken aan goede fotografie, aantrekkelijke verkoopstyling en een gedegen verkoopmarketing. Door deze diensten te combineren zorgt u voor meer en snellere verkoop. Bij Blue Brick Media kunnen wij u een totaalpakket van marketing-/communicatiemiddelen bieden dat met u wordt afgestemd voor een effectieve verkoopstrategie.

De ideale oplossing voor nieuwbouwprojecten

Als projectontwikkelaar staat u bij elk nieuwbouwproject voor de uitdaging om woningen of bedrijfspanden te verkopen die nog niet bestaan. Dat maakt het voor de potentiële kopers moeilijk om zich een voorstelling te maken van wat ze uiteindelijk gaan kopen. Door een 3D visualisatie te maken maakt u het voor uw klanten zichtbaar hoe de toekomstige panden eruit zullen zien. Onze grafische stylisten realiseren sfeervolle impressies om u te helpen het nieuwbouwproject tot leven te brengen voor potentiële kopers.

Blue Brick Media is een specialist op het gebied van artist impressions en biedt een compleet pakket aan voor het op aantrekkelijke wijze presenteren van ieder object. Hierbij kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Laat uzelf inspireren en ga in gesprek met een van onze campagneleiders. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

Interesse gewekt?

Neem contact op met
Michael Leijte

NEEM CONTACT OP

michael@bluebrickmedia.nl | 076 887 48 29